Vsa naročila prejeta do 14 ure bomo odposlali še isti dan po pošti na vaš naslov. Pošiljka bo pri vas predvidoma v 1  delovnem dnevu od dneva pošiljanja, v kolikor je bila poslana iz zaloge. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, Vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili po elektronski pošti.

Dostavo naročenih artiklov opravlja kurirska služba DPD Slovenia. Dostava se običajno vrši v dopoldanskem, v nekateri primerih pa v popoldanskem času. Pred samo dostavo boste prejeli elektronsko sporočilo o predvidenem terminu dostave, prav tako boste pred dostavo prejeli klic o terminu dostave. Kurir Vam bo v primeru neuspešne dostave paket poskusil dostaviti 3 dni zapored.

V primeru plačila po povzetju, Vam že ob naročilu zaračunamo 4,50€ ta znesek je všteta poštnina ter pakiranja z naše strani. Tudi v primeru da je poštnina večja od 4,50 € je to naš strošek. Kurirska služba DPD Slovenia pa Vam dodatno nebo zaračunala nobene dodatne provizije. Izjema je le Nosečniška blazina, kjer je zaradi svoje teže in velikosti strošek dostave in pošiljanja 4,50€ prav tako kurirju nebo potrebno doplačati nobene provizije. 


OSEBNI PREVZEM : 

Izdelek je od 1.9.2019 dalje možno tudi osebno prevzeti v Trgovini OKAY v Ljubljanskem BTC (center 10ka). Vsa naročila, ki bi jih želeli prevzeti v trgovini OKAY je potrebno predhodno plačati na TRR saj ob prevzemu plačilo ni mogoče. Po opravljenem plačilu, vas bomo obvestili ko vas bo paketek čakal v OKAY trgovinici, prevzeti ga je možno v času delovnega časa trgovine.